RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI
Od 5. – 12. veljače 2023.

PETA NEDJELJA KROZ GODINU

Svete mise: 7, 8, 9, 10, 11:30 i 18 sati


 

1. Utorak, 7. veljače: Sv. Koleta Korbejska djevica, spomendan. Svete mise: 7, 8, 9 i 18 sati. U 18 sati duhovna obnova za župnu zajednicu i štovatelje Čudotvorne Gospe Sinjske. Voditelj je fra Ante Vučković, a tema obnove nosi naslov: „Posvećivati vrijeme“. Uživo iz Svetišta duhovnu obnovu prenosit će Laudato televizija.

2. Srijeda, 8. veljače: Četvrta srijeda velike devetnice u čast sv. Josipa. Svete mise: 7, 8, 9 i 18 sati. Poslije večernje mise pobožnost sv. Josipu.

3. Četvrtak, 9. veljače: Sv. Skolastika, spomendan. Svete mise: 7, 8, 9 i 18 sati. Poslije večernje mise euharistijsko klanjanje. U Brnazama počinje trodnevnica u čast Gospe Lurdske u 17 sati.

4. Petak, 10. veljače: Bl. Alojzije Stepinac, biskup i mučenik. Svete mise: 7, 8, 9 i 18 sati. U 18 sati središnje misno slavlje. Djeca će izvesti prigodni recital: „Zašto su ga zvali Isus“, a preko mise će pjevati Mješoviti zbor Svetišta Gospe Sinjske. Poslije mise u Dvorani Gospe Sinjske održat će se projekcija filma „Razgovor“.

5.Subota, 11. veljače: Gospa Lurdska, Dan bolesnika. Svete mise: 7, 8 i 9 sati. U 9 sati sveta misa za bolesnike i slavlje podjele sakramenta Bolesničkog pomazanja.


HODOČAŠĆA:

U tijeku su prijave za hodočašće u Svetu Zemlju (4. – 11. studenoga), zainteresirani mogu se on-line prijaviti i upoznati uvjetima i cijenom hodočašća na službenim stranicama agencije ICHTIS. Također, najavljujemo hodočašće sv. Josipu u Nacionalno Svetište u Karlovcu u subotu 11. ožujka. Prijavit se možete na porti Samostana.