RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI

11. - 18. lipnja 2017.

Presveto Trojstvo - svetkovina.

Mise zahvalnice Gospodinu za proteklu školsku godinu: u 9, 11,30 i 19 sati

Utorak, 13. 6.

Sv. Ante - blagdan. Svete mise: 7, 8 i 9 sati. Sveta misa i blagoslov djece na samostanskom dvorištu u 19 sati.

Četvrtak, 15. 6.

Svetkovina Tijela i Krvi Kristove. Tijelovo - svetkovina. Svete mise u Svetištu: 7, 8, 9 i 19 sati. Nakon mise u 9 sati slijedi tjelovska procesija kroz Grad.

Petnaesti je u mjesecu. Krunica i sveta misa na Gospinu gradu u 17 sati.

Nedjelja, 18. 6.

11. nedjelja kroz godinu.

 

Zaručnički tečaj: 16.- 18. 6. u 19 sati.

 


 

NAPOVIJEDI

  • Ženi se Ivan Šabić, sin Gorana i Diane r. Lalajžić, mladić iz Sinja i uzima Anu Župić, kćer Stjepana i Diane r. Župić , djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak u Sinju.

  • Ženi se Oliver Vuco, sin Dinka i Marije r. Ovčariček, mladić iz Podstrane i uzima Marijanu Milun, kćer Ante i Mirjane r. Bikić, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu u Sinju.

 

  • Ženi se Marc Wiechmann, sin Franka i Sabine r. Ulrike, mladić iz Oberschleißheim (D) i uzima Silviu Rančić, kćer Srećka i pok. Jasenke r. Matić, djevojka iz Oberschleißheim (D). Vjenčanje u subotu u Sinju.

  • Ženi se Iva Vučković, sin Slobodana i Dragice r. Vukasović, mladić iz Brnaza i uzima Mariju Periš kćer Joze i Elvire r. Erdeši, djevojka iz Brnaza. Vjenčanje u subotu u Sinju.

  • Ženi se Marko Buljan, sin pok. Mile i pok. Slavke r. Markulin, mladić iz Bitelića i uzima Maru Žmire, kćer Josipa i Marije r. Paviša, djevojka iz Karakašice. Vjenčanje u subotu u Sinju.

  • Ženi se Denis Pletikosić, sin Mladena i Nediljke r. Matić, mladić iz Sinja i uzima Ivanu Erceg, kćer Frane i Marije r. Odrljin, djevojka iz Otoka. Vjenčanje u subotu u Otoku.