U našoj župnoj zajednici postoji župna kateheza ili vjeronauk za sve razrede osnovne škole kao i za prva dva razreda srednje škole. Župni vjeronauk je obvezan za svu katoličku djecu tijekom čitavog osnovnoškolskog školovanja, a za one koji žele primiti sakrament svete potvrde ta obveza traje do drugog razreda srednje škole!

Stoga pozivamo roditelje da prepoznaju važnost odgoja u vjeri te svoju djecu, osim na školski vjeronauk, upišete i na župne kateheze. Važno je napomenuti da vjeronauk u školi i kateheze u župni nisu dvije iste stvari, ali im je cilj jednak – rast u vjeri i odgoj za ljubav prema Bogu i svakom čovjeku.
Katehetski susreti obrađuju različite teme, podijeljene u nekoliko cjelina: stvaranje, vjerovanje, sakramenti i zapovijedi. Susreti će se održavati u samostanskim prostorijama, a bit

će obogaćeni kreativnim radionicama, biblijskim pričama, glazbom, plesom, pjesmom i igrama. Započinjemo u subotu, 21. rujna 2019., u 11 sati, a kako to sve izgleda pogledajte u videu  OVDJE (KLIKNI)