Zajednica Sv. Nikole Tavelića u Brnazama u nedjelju 26. ožujka 2017. godine, uz recital i pjesmu uključila je se u obilježavanje „Godine oca“ u Splitsko–makarskoj nadbiskupiji. Djeca su na katehetskim susretima imala zadatak opisati značenje zemaljskog oca u njihovom životu. Najljepše izabrane sastave djeca su izrecitirala pred svojim roditeljima i vjernicima ove zajednice.

Da ne bude sve u riječi potrudili su se članovi Dječjeg zbora. Oni su između svakog recitala otpjevali nekoliko pjesama posvećenih ocu. Ljepota i jednostavnost izvedbe potaknula je sve prisutne da dugotrajnim pljeskom zahvale djeci na upornosti i trudu. Na kraju svima je se obratio župni vikar fra Antonio Mravak. Riječi zahvale uputio je djeci i roditeljima, onima koji su pripremali djecu: vjeroučiteljici s. Dominiki Vrdoljak, Jeleni Mihaljević voditeljici Dječjeg zbora te vilolinskoj i flautskoj pratnji Eni Deliji i Fani Dadić. Na sve prisutne zazvao je Božji blagoslov i zagovor sv. Josipa, zaštitnika očeva.

Zajednici je predstavljen i novi broj pastoralnog listića „Sv. Nikola Tavelić“ u kojem se nalaze sve važne obavijesti vezane uz dane Velikog tjedna i Uskrsa u zajednici Sv. Nikole Tavelića u Brnazama.

VIŠE FOTOGRAFIJA (KLIKNI)