1. Prijavnica za sakrament krštenja (klikni na fotografiju)

Krštenja djece u župnom uredu prijavljuju isključivo roditelji (otac i/li majka). Više o slavlju sakramenta krštenja pročitaje u našem članku "Sakrament krštenja" (klikni). Termini krštenja u crkvi Gospe Sinjske su fiksni.

prijavnica krstenje uzorak

2. Prijavnica za sprovod (klikni na fotografiju)

Osobitu blizinu župljanima izražavamo u trenucima kada njihove obitelji pohodi "sestrica smrt". Kako bismo dostojanstveno ispratili članove župne zajednice, molimo da obitelj što prije obavijesti župni ured o smrtnom slučaju. U dogovoru sa svećenikom odredit će se dan i vrijeme pokopa i mise zadušnice. Više o sprovodnoj praksi i običajima pročitajte u članku "Okružno pismo o sprovodnoj praksi i običajima" (klikni).

prijavnica sprovod sinj

3. Obrazac za popis obitelji (klikni na fotografiju)

Naš popis obitelji obuhvaća podatke iz sljedećih naselja:1) Sinj; 2) Čitluk-Jasensko; 3) Karakašica; 4) Lučane; 5) Radošić; 6) Brnaze; 7) Glavice. Srdačno zahvaljujemo za vašu suradnju kod popisivanja. Tako nam omogućujete još kvalitetniji pastoralni rad. Svi prikupljeni podaci potpadaju pod kategoriju "Uredska tajna".

obrazac blagoslov obitelji

4. Izjava o suglasnosti (klikni na fotografiju)

Župa Gospe Sinjske pokrenula je projekt besplatnih repeticija za učenike osnovnih i srednjih škola s teritorija župe. Roditelji preuzimaju odgovornost i brinu da njihova djeca redovito pohađaju repeticije, što će izjaviti i u pisanom obliku.

izjava roditelja repeticije

 

Ovu stranicu nadopunit ćemo i drugim obrascima. Pratite nas redovito.

(Ažurirano: 13. 12. 2017.)