U dvorani Posljednje večere u Samostanu Gospe Sinjske održana je u subotu 21. veljače 2015., godišnja skupština Udruge Cjelovit život. Na skupštini su sudjelovali članovi Udruge, predstavnici Samostana i Župe Gospe Sinjske, u ime grada Sinja dogradonačelnica Kristina Križanac, prijatelji i podupiratelji. Skupštinu je otvorila predsjednica Udruge dr. Tanja Kodžoman-Križanac, a djeca su izvela recital dobrodošlice svim sudionicima skupštine.

Rad i ostvarene projekte Udruge Cjelovit život za 2014. godinu predstavila je dr. Tanja, zahvalivši svim predavačima i ljudima dobre volje koji su pomagali Udruzi u ostvarenju projekata. U svome izlaganju posebno je stavila naglasak na projekte koji imaju svoj kontinuitet u provođenju. Oni su:

  1. Projekt „Između slobode i zakona“ obrađuje problematiku mladih: ovisnosti, vršnjačko nasilje, korištenje slobodnog vremena, nepravilna prehrana, problematika odrastanja.
  2. Projekt „Vjera u nevjeri“ radi na duhovnoj izgradnji i edukaciji vjernika laika i ostatka populacije. Do sada je održana 21 tribina.
  3. Projekt „Franjina košarica“ temelji se na humanitarnom djelovanju u domovini i izvan domovine u suradnji s drugim crkvenim zajednicama.
  4. Projekt „Dječjeg tjedna“ u vremenu došašća ima za cilj međusobno buđenje tolerancije, empatije i edukaciju djece, animiranje škola, vrtića i roditelja.
  5. Organiziranje literarnih natječaja, svake godine prigodna tema i nagrade.
  6. Projekti EKO-sekcije, na lokalnoj i županijskoj razini (očuvanje voda, obilježavanje Dana planeta zemlje, edukacija po školama)
  7. Zdravstvena sekcija ima za cilj educirati učenike srednjih škola.

Cijeli izvještaj bio je popraćen projekcijom slika. U ime grada Sinja, dogradonačelnica Kristina Križanac pohvalila je rad ove Udruge naglasivši kako će grad Sinj i dalje podupirati rad Udruge i projekte u okviru svojih mogućnosti. Druženje je završilo u dobrom raspoloženju za zajedničkom domjenku.